Het Bedrijf

Meer dan 30 jaar ervaring

Garage VDS is een kleinschalig familiebedrijf met meer dan 30 jaar kennis en ervaring. Willy en Paula van der Steen zijn in 1985 met het bedrijf gestart en hebben het weten uit te bouwen tot een in wijde omgeving als vertrouwd en klantgericht bekend staande onderneming. Sinds 1997 is het bedrijf gevestigd op de ambachts-zone te Poppel.

De missie van Garage VDS is om uw wagen met de grootste zorg, nauwkeurigheid en volgens de voorschriften van de constructeurs te onderhouden en te herstellen.

Garage VDS staat garant voor een onberispelijke technische kennis, voor professionaliteit en voor vertrouwelijkheid en dat alles in een sfeer waarin u zich als klant thuis voelt.

Garage VDS is aangesloten bij zowel Quality garage – Moobi als bij Hella. Hierdoor kunnen wij u onze hoge kwaliteit garanderen. Qualitygarage is het erkend alternatief voor de dealer. U kan bij ons met een gerust hart ook de jongste auto’s binnen brengen zonder daarbij vanwege de waterdichte afspraken binnen de branche te hoeven vrezen voor verlies van garantie.

Qualitygarage   Hella.

schrijf u in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van onze acties

Maak een afspraak