Het Team

Willy Van der Steen

Zaakvoerder - Carrosserie

De carrosserieafdeling, die garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid, is het paradepaardje van Willy. Willy is de zaakvoerder van de onderneming. Hij beschikt over jarenlange, vooral ook ambachtelijke ervaring waardoor een vlot en adequaat herstel van schades wordt gewaarborgd. De eigen spuitcabines stellen hem in staat om uw voertuig na herstel van plaatwerk op en top af te leveren.

Autoschade komt altijd ongelegen. Daarom hechten wij het grootste belang aan een even snelle als klantgerichte aanpak. Wij helpen graag bij de administratieve afhandeling van uw schadedossier en bieden bijstand en advies waar mogelijk.

Paula Aerts

Receptie - Verkoop - Boekhouding

De derde pijler, de verkoopafdeling waar zowel nieuwe alsook tweedehands auto’s worden aangeboden, is het domein van Paula en Tinne. Zij beheren deze afdeling en geven voorts gezicht aan administratie en ontvangst.

Beiden houden zich onder meer via cursussen vanwege de “federatie van garages” nadrukkelijk op de hoogte van de zich almaar wijzigende regelgeving in het vakgebied. U bent dus altijd verzekerd van de actuele informatie en een up to date begeleiding. Het geeft u het vertrouwen dat u nooit met verkeerde adviezen en overigens irrelevante kosten zult worden geconfronteerd.

Jan Van der Steen

Diagnose - Mechanieker - Zaakvoerder

In de garage zwaait zoon Jan trots de scepter. Jan heeft zich na een gedegen opleiding intussen al weer een paar jaar geleden naast het duo Willy en Paula gemeld. Hij heeft zich gespecialiseerd in auto-elektronica en blijft met cursussen doorlopend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

De garage beschikt over goed diagnosemateriaal waardoor het opsporen van elektrische storingen bij nagenoeg alle automerken gegarandeerd is.

Ook het magazijn valt onder Jan zijn verantwoordelijkheid. Een magazijn met een uitgebreide voorraad aan onderdelen en het op stock staan van meer dan honderd paar autobanden. Ook uw banden slaan wij, bij wisseling van zomer- naar winterbanden en andersom graag voor u op in ons zogeheten ‘bandenhotel’. U zult dan steeds tijdig door ons verwittigd worden voor het weer omwisselen van de banden.

Onze goed gevulde rekken zijn een garantie voor snelle afhandeling van leveringen en reparaties. Mocht een bepaald onderdeel onverhoopt niet op voorraad zijn dan kan aanvulling in de regel binnen een werkdag worden gerealiseerd. U kunt dus altijd rekenen op snelle actie.

 Tinne Kustermans

Receptie - Verkoop - Boekhouding

Tinne houdt zich bezig met de boekhouding en onthaal. Met bijscholing via cursussen blijft ze op de hoogte. Zo kan ze u steeds met goede raad bijstaan.

schrijf u in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van onze acties

Maak een afspraak