Bij ons kan u de Fabrieksgarantie behouden!

Wist je al dat ook de fabrieksgarantie van jullie nieuwe wagen behouden als u een herstelling bij een onze garage laten uitvoeren? Ja? Goed!

De garantieregeling is bij wet bepaald. 
De Europese consument mag zijn wagen laten onderhouden en herstellen waar hij wil. Dit is wettelijk bepaald. De wet is van toepassing vanaf de eerste dag van in vervoerstelling van de wagen, voor alle onderhoudstussenkomsten en herstellingen, met inbegrip van de geplande nazichten.

De wettelijke garantie van 2 jaar, verschuldigd door de constructeur, eventueel gratis verlengd, blijft behouden, zelfs als de tussenkomsten worden uitgevoerd buiten het erkende constructeurs netwerk. Deze tussenkomsten moeten worden uitgevoerd met respect voor de aanbevelingen van de constructeur. De constructeurs behouden zich voor om bepaalde tussenkomsten binnen hun erkende netwerk uit te voeren: technische terugroeping, gratis onderhoud, tussenkomsten binnen de waarborg. Wettelijke gelijkvormigheidsgarantie, eventueel verlengd, conform paragraaf 69 van de aanvullende richtlijnen (2010/C 138/05) betreffende verticale beperkingen in overeenkomsten voor de verkoop en herstelling van motorvoertuigen en voor de distributie van reserveonderdelen voor motorvoertuigen – PBEU – 28/05/2010.

Volgens deze voorschriften behoudt u de fabrieksgarantie

1. Wij werken steeds volgens de laatste voorschriften van de constructeur!
Zorg ervoor dat het programma dat je gebruikt als handleiding voor de werkzaamheden aan de wagen steeds over de laatste versie en informatie van de constructeur beschikt. Indien je dit niet kan bewijzen, riskeer je de fabrieksgarantie kwijt te raken. Dankzij de toegang tot Haynes Pro bent u steeds zeker van de correcte technische data.

2. Wij gebruiken alleen onderdelen van gelijkwaardige kwaliteit aan de originele!
Wij zorgen ervoor dat elk onderdeel dat er gebruikt word over een certificaat van de fabrikant beschikt waarin hij verklaart dat dit een onderdeel van evenwaardige kwaliteit is.

 

schrijf u in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van onze acties

Maak een afspraak