Carrosserie

Carrosserie Van der Steen is al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in Ravels en omstreken.

De carrosserie staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Autoschade komt altijd ongelegen; daarom hechten wij het grootste belang aan een klantvriendelijke ontvangst en een vlotte service. Wij helpen graag bij de administratieve afhandeling van uw schadedossier en bieden bijstand en advies waar mogelijk.

Erkende autocarrosserie

Garage VDS beschikt over het Eurogarant kwaliteitslabel voor carrosseriebedrijven. Het Eurogarant label verzekert u van:

  • een verzorgd kwaliteitswerk gewaarborgd door een garantiebewijs;
  • een uitrusting die beantwoordt aan de Europese normen;
  • het gebruik van originele wisselstukken en een herstelling volgens de; richtlijnen van de constructeur;
  • het verkrijgen van een geïnformatiseerd bestek dat u inzicht geeft in een correcte en marktconforme prijs/kwaliteitsverhouding.

Schadeherstelling

Complete herstelling van uw schade van A tot Z geregeld.

Herstelling van autoruiten

Een ster in uw voorruit ontstaat altijd onverwacht. Het ‘leven’ van zo’n ster is onvoorspelbaar. Het kan lange tijd goed gaan en een onschuldige ‘meelifter’ blijven, maar evengoed korte tijd later doorbarsten. Het veiligheidsrisico zit hem dan natuurlijk vooral in het zicht dat u mogelijk wordt ontnomen. Bovendien zal in de meeste gevallen uw auto niet met een kapotte voorruit door de keuring komen. Het laatste geldt overigens al voor een sterretje als dit zich in het gezichtsveld bevindt. Wij herstellen het euvel graag voor u, zoals wij ook kapotte zij- en achterruiten kunnen repareren, respectievelijk vervangen.

Spotrepair

U kent het spreekwoord wel. Dat ongeluk in dat kleine hoekje. Een nare kras, een vervelende deuk, steeds weer jammer. U bent er wellicht even humeurig door, maar weet u snel te herpakken. Het zijn immers altijd wel zaken die perfect hersteld kunnen worden.

Bij Van der Steen werken wij met de zogeheten spotrepair methode. Schade die kleiner is dan een A4 blad kan normaal gezien met spotrepair hersteld worden Deze werkwijze biedt heel wat voordelen ten opzichte van de klassieke herstelmethode voor carrosserieschade. Eerst en vooral hoeven niet alle onderdelen gedemonteerd te worden, wat heel wat werkuren en dus ook kosten bespaart. Daarnaast hoeven de naastliggende onderdelen niet gespoten te worden, wat uiteraard ook een besparing oplevert.

Herstelling kunststof bumpers en koplampen

Vanzelfsprekend zijn door ons ook uw koplampen of bijvoorbeeld de sierlijsten te herstellen. Minder goed licht hoeft niet meteen vervanging van de lampen te betekenen. Niet zelden kunnen de lampen ‘opgefrist’ worden wat altijd goedkoper is dan het vervangen van een lamp.

Uitdeuken zonder spuiten

Schade aan het plaatwerk behoeft niet altijd ook schade aan het lakwerk te betekenen. Vaak kan de schade zonder nieuw spuitwerk worden hersteld, wat vanzelfsprekend aanzienlijk goedkoper is.

Poetsen & Waxen

Kleine krasjes zijn in onze carrosserieafdeling met gedegen poetsen veelal probleemloos weg te werken. Na het poetsen kan de auto ter bescherming van het lakwerk desgewenst een extra waslaag worden gegeven.

schrijf u in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van onze acties

Maak een afspraak