Officiële overhandiging cheque WINTERHAPPENING Garage VDS Poppel tvv Grensloos vzw.

Gisterenavond werd het eindbedrag van de  Warmste Week Actie op de Winterhappening VDS Poppel ten voordele van Grensloos vzw bekendgemaakt.

Paula & Willy hebben samen met zoon Jan en zijn vrouw Tinne een zwak, maar ook veel respect voor de werking van Grensloos VZW, die proberen in de regio de minder bedeelden in vele opzichten te ondersteunen met allerlei initiatieven, gaande van materiële steun tot voedselbedeling.

Winterhappening van Quality Garage VDS  leverde € 1.500 op voor De Warmste Week.
De Winterhappening die eerder deze maand doorging in de bedrijfslokalen van Quality Garage VDS ten voordele van de vzw Grensloos – in het kader van de Warmste week – heeft het mooie bedrag van € 1500 opgeleverd.

 

Dit werd vanavond, vrijdag 21 december 2018 bekend gemaakt. Zondag aanstaande zullen Paula, Willy, Jan en Tinne van Garage Van der Steen dit bedrag officieel gaan bezorgen aan de organisatoren van de Warmste Week!!!

Voor iedereen die nog niet bekend was met de werking van Grensloos vzw verwijzen we graag naar hun webstek waar ze uitvoerig hun werking uitleggen: http://grensloosvzw.be/

Vanwege de VDS familie

Dankjewel aan organisatoren, middenstand en alle mensen die de winterhappening hebben gesteund.

Bron  Roger Lemmens – RAWEPO

schrijf u in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van onze acties

Maak een afspraak