Onderhoud van uw airco?

Garage VDS is dé aanbieder op het gebied van service aan uw airco. Met jaren lange samenwerking met Hella , Behr ,mahle , kunnen wij alle airco-werkzaamheden:  onderhoud en reparatie van zowel personenauto’s als bedrijfswagens verrichten.

We gebruiken de airco bijna elke dag.  Je airco reguleert het klimaat in je voertuig voor een optimaal comfort, maar  filter ook de aangezogen lucht in je wagen.

In de warme periodes worden er topprestaties verwacht van uw airconditioning systeem!  Niets is vervelender dan een airco die niet goed functioneert, de temperatuur niet juist regelt, een muffe geur verspreidt of op een superhete zomerdag dienst weigert.

Meestal ligt de oorzaak vaak aan een gebrek aan onderhoud aan het systeem. Het is van groot belang om jaarlijks uw airco te laten controleren, juist om problemen, en daarmee hoge kosten, te voorkomen.

Ook wij beschikken over de wettelijke certificaten : omgang met koudemiddelen, en beschikken over moderne apparatuur. Steeds met respect voor het milieu!

Weten wat de kostprijs is?
Stuur ons alle gegevens van je auto door, en wij laten je zo snel mogelijk weten wat het onderhoud kost en wanneer dit kan plaatsvinden.

schrijf u in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van onze acties

Maak een afspraak