Airco service en onderhoud

Als uw aircosysteem naar behoren werkt, kunt u altijd rekenen op een optimaal klimaat in uw auto. Wanneer u zich goed voelt en “het hoofd koel kunt houden”, kunt u geconcentreerd rijden en blijft uw reactievermogen hoog. Ongemerkt vergroot dit dus uw veiligheid en die van andere weggebruikers.

Een goede aanvoer van lucht is cruciaal om uw aircosysteem optimaal te laten functioneren. Regelmatig onderhoud aan uw aircosysteem en het tijdig vervangen van de filters geven u die garantie. Laat daarom regelmatig een “aircocheck” uitvoeren.

Vanzelfsprekend brengt periodiek onderhoud van uw aircosysteem ook met zich mee dat andere storingen en eventueel uitval van het systeem en daarmee dure reparaties worden voorkomen. Vergeet daarbij ook niet dat een goed werkend aircosysteem in gunstige zin onmiddellijk van invloed is op uw brandstofverbruik.

Uiteraard kunnen wij ook voorzien in het onderhoud van aircosystemen in elektrische aangedreven voertuigen, waarvoor wij natuurlijk over de nodige certificaten beschikken.

schrijf u in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte van onze acties

Maak een afspraak